Perşembe, Kasım 16, 2006

mırr!








o çok tombiş, çok tatlı, çok mırnav, çok yumuşak, çok şaşkın, çok unutkan, çok uykucu, çok pıtırtı. bayramdan önce görmüştüm onu ilk. minnacıktı. sayıkladım durdum bayram boyunca. dün taa nerden koştu bana. üzerime sıçradı. merdivenlerin sonuna kadar yanımda geldi. ben de eh be minik dedim, hak ettin evlat edinilmeyi.
yavrumuz oldu.
tarçın'ın yeri elbet ayrı. pabucunu dama atan yok. ama bu kadar da yumuşacık olunmaz ki!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İkinci kez anneanne oluyorum.iyice yaşlı hissedeceğim kendimi...önce necla mücella geldi,eh torundur.sevdik,bağrımıza bastık,,Şimdi de evlat edindiğinizi öğrendiğim pişmaniye suratlı..analı babalı büyütün.mıncıklayın benim için de..ama abartmayın tamam mı?bana da kalsın..

vintage biscuit dedi ki...

selammmm
geldim ve bakiyim dedim bu kedicigeee
cok tatli bisey bu ..SAKIN ONU birakma diye baslamak istiyorum soze:)))))))
tuvaletini kum haric baska yerlere yapmasi cok garip ...biliyosun kediler kum bulamazsa 2 gun tuvaletini tutarlar . icgudusel olarak tuvaletlerini kapatmak isterler . dusmanlari kokuyu alip yerini bulmasin diye icgusel olarak kaka ve cislerini kuma yapip kapatirlar .... ancak cok caresiz kalmalari gerekiyor baska bi yere yapmalari icin . ben boyle okumustum !! bu durumu ilk defa duyuyorum , psikolojik veya idrar yollarinda bi sorunmu var diye dusundum ...
veterinerle gorustunmu ??
kedigen sitesinede yazabilirsin , orda kedi sahipleri fikir alisveris yapiyor , hani basindan boyle bi durum gecen vardir belki ...
bende cok merak ettim ...
veteriner kesin bilir,veterineriniz var mi
benide haberdar edersen sevinirim

osquée dedi ki...

anneannesi hediyelerin için teşekkür ederiz. çok öpüyomuş seni.

vintage, çok teşekkür ederim yorumun için. dün akşam kum kabıyla oynadık durduk bir sevgi beslesin diye. en kısa zamanda veterinerle görüşeceğim. seni de haberdar ederim. sevgiler.